Drive in shows

Drive in shows

Een feestje is pas écht compleet met de juiste muziek. Wij verzorgen professionele geluidsinstallaties, lichtshows, decors, visuele apparatuur en diverse DJ booths.
Van thuisfeest tot tuinfeest. Totaal Events biedt drie complete drive-in show pakketten aan.

Onze apparatuur staat garant voor een hoge kwaliteit en is beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Onze drive-in shows kunt u zowel met als zonder DJ boeken. Afhankelijk van uw muzikale voorkeuren kunnen wij een DJ bieden die het beste op uw wensen aansluit. Heeft u alles al, behálve een DJ? Ook het boeken van alleen een DJ is bij ons geen probleem.

Bij Totaal Events heeft u ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte drive in show te boeken, die geheel naar uw wens is. Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Mogelijkheden

 • Bruiloft

  U gaat trouwen, daar hoort natuurlijk goede muziek bij. Totaal Events heeft een diversiteit aan dj’s die uitstekend inspelen op uw wensen. Tevens leveren wij het licht en geluid, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
 • Drive in shows

  Totaal Events beschikt over diverse drive in shows, van een simpele kleine show tot een hele uitgebreide show, keuze uit diverse dj booths die aansluiten op jullie gekozen locatie.
 • Horeca

  Organiseert u een feest, een kermis of wilt u iets organiseren maar u komt er niet uit? Totaal Events kan u helpen de juiste beslissing te maken. We hebben 20 jaar ervaring op het gebied van horeca. We kunnen uw feest of evenement compleet uit handen nemen, van bijvoorbeeld een vergunning aanvraag bij de gemeente, tot de complete beveiliging van uw evenement.
 • Feestje

  U zoekt muziek voor uw feest, maar u wil geen dj of band. Wij hebben overal een oplossing voor, denkt u eens aan een muziekcomputer. Keuze uit een database vol met muziek, u of uw gasten kunnen zelf de muziek kiezen die ze leuk vinden.
 • Artiesten

  Bent u op zoek naar een gezellige zanger(es) of een leuke band voor uw feest, of heeft u liever een tafelgoochelaar die uw gasten vermaakt? Totaal Events helpt u kiezen uit duizenden mogelijkheden.
 • Inrichting & Aankleding

  Uw locatie moet er hoe dan ook perfect uit zien. Wij helpen u graag uw visie te verwezenlijken met een divers assortiment aan meubilair, aankleding, verlichting en meer.